Låsesmedens Gode råd Før du rejser på ferie. Når familien tager på ferie, så holder tyven ikke ferie, han bliver hjemme i Danmark og begår indbrud. Men med lidt få råd kan du holde tyven væk fra din bolig, med små nemme tips og tricks.  Alle de råd har vi samlet her til dig. Fortæl ikke på Facebook og de sociale medier at i holder ferie. Sørg for at lave aftale om nabohjælp, hvem ser efter huset mens i er væk. Få naboen til at tømme postkassen og flytte lidt rundt på jeres ting, og smid lidt ud i skraldespanden. Sørg for at der roder lidt i have, så tyven tror der er nogle hjemme, og husk at låse skruret da tyven tit finder sit indbruds værktøj der, som skruetrækker og koben. Få naboen til at parkerer i jeres indkørsel. Sæt tænd og sluk ure til lyset, og gerne et elektronisk uge ur, så man man nemt sætte lyset til at tænde og slukke om aften, så tror tyven der er nogle hjemme. Det er også en rigtig god ide at få gennemgået jeres låse og sikring, før man tager på ferie af en låsesmed.

Låsesmedens Gode råd
Før du rejser på ferie

Når familien tager på ferie, så holder tyven ikke ferie, han bliver hjemme i Danmark og begår indbrud.
Men med lidt få råd kan du holde tyven væk fra din bolig, med små nemme tips og tricks.

Alle de råd har vi samlet her til dig.
  1. Fortæl ikke på Facebook og de sociale medier at i holder ferie.
  2. Sørg for at lave aftale om nabohjælp, hvem ser efter huset mens i er væk.
  3. Få naboen til at tømme postkassen og flytte lidt rundt på jeres ting, og smid lidt ud i skraldespanden.
  4. Sørg for at der roder lidt i have, så tyven tror der er nogle hjemme, og husk at låse skruret da tyven tit finder sit indbruds værktøj der, som skruetrækker og koben.
  5. Få naboen til at parkerer i jeres indkørsel.
  6. Sæt tænd og sluk ure til lyset, og gerne et elektronisk uge ur, så man man nemt sætte lyset til at tænde og slukke om aften, så tror tyven der er nogle hjemme.
  7. Det er også en rigtig god ide at få gennemgået jeres låse og sikring, før man tager på ferie af en låsesmed. 
Låsesmed i Bjæverskov - Låsesmed i Borup - Låsesmed i Solrød Strand - Låsesmed i Køge - Låsesmed i Faxe - Låsesmed i Ringsted - Låsesmed i Sorø - Låsesmed i Roskilde - Låsesmed i Korsør - Låsesmed i Skælskør - Låsesmed Sjælland - Låsesmed Midt og vestsjælland