Sikringsopgaver vi også kan hjælpe dig med. Oplukning af alle typer låse Biloplukning Bmw, audi og mange flere. Montering af ekstra lås Omkodning af eksisterende låse. Reparation af låse og alarmer Indbrudsskader, ved indbrud Udtagning af knækket nøgle Udskiftning af lås Reparation af låse og alarmer Dørlukker / Automatik Adgangskontrol til private & erhverv. Låsesystem Pengeskabe Ekstra nøgler Tyverialarmer Bestil et uforpligtende tilbud, brug formularen her under eller ring til os. Låsesmeden i Køge  60666095  LT sikring Låseservice & Alarm  salg@ltsikring.dk

Bestil dit gratis sikkerheds tjek
Sikring af døre & vinduer

I Danmark blev der begået 29.137 indbrud i boliger i 2017 og dette er en kedelig rekord, vi er har det højeste antal anmeldte indbrud i Europa, i forhold til antal indbyggere. Men der er meget man selv kan gøre nemt og hurtigt ved sin bolig.

Ved et gratis sikkerheds tjek af os vil vi, sammen med dig, gennemgå hele huset og området for mulige adgangsveje og forbedrings muligheder i hele din bolig.

Vi vil tage en snak med dig om mekanisk sikring, tyverialarm, sikrings niveauer, Videoovervågning, og ikke mindst fordele og ulemper ved de forskellige løsnings muligheder, vores montør laver en rapport og giver jer de bedste sikrings muligheder.


Bestil et gratis sikkerheds tjek ved at ringe på 60666095 eller send os en mail på salg@ltsikring.dk

LT Sikring Låseservice & Alarm

Låseservice på midt & vestsjælland
Telefon 60666095
salg@ltsikring.dk


Send os en e-mail